Naar content Naar submenu Naar het hoofdmenu Naar servicemenu

Scholenoverzicht

School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Bij de School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening kun je opleidingen volgen in de richtingen: bedrijfsadministratie, secretariaat en juridische dienstverlening.

Ga naar de website van deze school

School voor AKA

Ben je meer een doener dan een denker? Is leren in de praktijk voor jou het beste? Heb je moeite met kiezen? Dan is er voor jou de praktijkgerichte opleiding in het beroepsonderwijs: Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent, kortweg AKA genoemd.

Ga naar de website van deze school

School voor Bouwtechniek

De bouw is een sector met veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor City Planning en Architectuur en middenkaderopleidingen in de bouw, maar ook voor metselen, timmeren, schilderen en hout en meubel. Bovendien hebben we, speciaal voor havisten, een mbo-hbo traject: Ruimtelijke Ordening en Verkeer. Hierin werken we samen met de NHTV in Breda, daar behaal  je je bachelor.  

Ga naar de website van deze school

School voor Commerciële Dienstverlening

Je kunt bij onze School voor Commerciële Dienstverlening alle kanten uit. We hebben opleidingen die alles te maken hebben met het kopen en verkopen van producten en diensten. Daar horen veel beroepen bij, van (internationale) ondernemer tot verkoper, van stewardess tot bankmedewerker, van accountmanager tot medewerker marketing en communicatie.

Ga naar de website van deze school

School voor Educatie en Inburgering

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk. School voor Educatie en Inburgering biedt cursussen voor Nederlandssprekende volwassenen. Ook voor anderstalige volwassenen biedt School voor Educatie en Inburgering cursussen Nederlands op verschillende niveaus.

Ga naar de website van deze school

School voor Gezondheidszorg

Houd je van mensen? Wil je anderen helpen en iets voor hen betekenen? Dan is er binnen de gezondheidszorg vast een baan voor jou! Bij de School voor Gezondheidszorg kun je de opleidingen Verpleegkundige, Doktersassistent, Tandartsassistent, Verzorgende en Helpende Zorg en Welzijn volgen. Je moet wel van aanpakken weten, maar dan heb je ook ontzettend leuk werk!

Ga naar de website van deze school

School voor ICT en Mediatechnologie

Onze samenleving is niet meer denkbaar zonder automatisering. Er is veel werk in de Informatie- en Communicatietechnologie (ICT). Ook internet en verschillende mobiele apparaten spelen een steeds grotere rol. Je kunt denken aan een website in combinatie met televisie, sms’en, apps op tablets of telefoon.

Bij de School voor ICT en Mediatechnologie kun je de opleidingen ICT Beheerder, Medewerker Beheer ICT en Medewerker ICT volgen. Daarnaast bieden we de opleidingen Grafisch Vormgever en Mediadeveloper.

Ga naar de website van deze school

School voor Kunst, Cultuur en Media

Zie je een baan in kunst, cultuur & media wel zitten? Dan is dit je kans! ROC Tilburg kan jou een mogelijkheid bieden. Je kunt kiezen voor een opleiding die past bij jouw interesse en jouw mogelijkheden.

Voorwaarde is wel dat je creatief bent en ‘gek’ van muziek en theater. Je moet het niet erg vinden om te werken als andere mensen vrij zijn, bijvoorbeeld in de avonden en weekenden. Je bent dus geen negen-tot-vijftype, wel een doorzetter en je houdt ervan om helemaal voor een klus te gaan.

Ga naar de website van deze school

School voor Logistiek en Mobiliteit

De School voor Logistiek en Mobiliteit biedt opleidingen in de richtingen transport en logistiek en motorvoertuigentechniek.

Het transport van goederen en personen is een belangrijke activiteit in ons land. Denk maar aan het vervoer van grondstoffen, levensmiddelen, aan verhuizingen of aan het vervoer van bouwmaterialen en het touringcarvervoer. Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks afhankelijk van vervoer en transport. Het is van belang dat dit vervoer veilig en zonder technische haperingen plaatsvindt.

Ga naar de website van deze school

School voor Luchtvaarttechniek

De school voor Luchtvaarttechniek heeft de opleidingen Eerste monteur luctvaarttechniek en Vliegtuigonderhoudstechnicus.

Ga naar de website van deze school

School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Bij de School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

kun je opleidingen volgen in de richtingen elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica,  werktuigbouwkunde en metaal.

Ga naar de website van deze school

School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Ben je op zoek naar een creatief beroep? Ben je enthousiast en trendgevoelig en weet je van aanpakken? Dan zit je goed bij de School voor Mode en Uiterlijke Verzorging. Op deze school kun je de opleidingen Medewerker Design, Medewerker Mode / Maatkleding en Kapper volgen.

Ga naar de website van deze school

School voor Onderwijs en Kinderopvang

Wil je graag werken met baby’s, kleuters, kinderen of jongeren? Dan is een beroep in het onderwijs of in de kinderopvang vast een beroep voor jou. Bij de School voor Onderwijs en Kinderopvang kun je de opleidingen Onderwijsassistent en Pedagogisch Werker Kinderopvang volgen.

Ga naar de website van deze school

School voor Orde en Veiligheid

Ben je op zoek bent naar een spannende en afwisselende opleiding? Dan ben je bij deze school aan het juiste adres! Je kunt bij ons kiezen uit de opleiding Particulier Beveiliger, Veiligheid en Vakmanschap en Handhaver Toezicht en Veiligheid - Politie. Welke opleiding je ook kiest, jij zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen.

 

Ga naar de website van deze school

School voor Proces-en Milieutechniek

De procesindustrie is goed vertegenwoordigd in Midden-Brabant, dus met een opleiding in de procestechniek heb je straks keuze genoeg. Bij de School voor Proces- en Milieutechniek kun je de opleidingen Hoofdoperator / Operator C, Middenkaderfunctionaris Procestechniek, Middenkaderfunctionaris Milieutechniek, Mechanisch Operator A, B en C, Procesoperator A, B en C, Allround Operator, Operator, Assistent Operator en Basisoperator volgen.

Ga naar de website van deze school

School voor Sport en Bewegen

Zwemmen, fietsen, tennissen, skaten, rennen, aerobic, fitnesstraining. Iedereen beoefent tegenwoordig wel een sport of doet aan lichaamsbeweging.

Onze opleidingen Sport en Bewegen leiden je op om mensen te begeleiden bij al die sporten. Je leert van alles over professioneel trainen en het regelen en organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten.

Als je van aanpakken weet, sportief bent, met enthousiasme anderen weet te stimuleren, je niet te beroerd bent om te werken op momenten dat andere mensen van hun vrije tijd genieten, dan is een opleiding Sport en Bewegen in Tilburg echt iets voor jou.

Ga naar de website van deze school

School voor VAVO

Onze School voor VAVO biedt één- en tweejarige examentrajecten vwo, havo en vmbo-tl aan.

 

Ga naar de website van deze school

School voor Welzijn

Als je kiest voor een van onze welzijnsopleidingen, begeleid en ondersteun je mensen die tijdelijk of voor een langere periode hulp en begeleiding nodig hebben. Dit kunnen kinderen, jongeren of volwassenen zijn.

Bij de School voor Welzijn kun je de opleidingen Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, Sociaal Cultureel Werker en Maatschappelijke Zorg volgen.

Ga naar de website van deze school

Onze opleidingen in Waalwijk

Ga naar de website van deze school

 

registreren140524-summit 

nu_aanmelden_180x50

Facebook Twitter
sfeerafbeelding Home