Naar content Naar submenu Naar het hoofdmenu Naar servicemenu

Martijn Aarts

21 mei 2013

 

Martijn Aarts is Uitblinker van zijn school. martijn

Waarom hij Uitblinker is?

Martijn volgt de opleiding Sound & Vision. Vakinhoudelijk legt hij de lat erg hoog, niet alleen op school, maar ook op zijn stages en binnen zijn eigen bedrijf, dat hij alweer 5 jaar runt. Zijn kracht ligt in de combinatie van goed vakmanschap en goed kunnen samenwerken. Een open en vrolijke student met een duidelijke focus op de inhoud van de uit te voeren opdracht.

 

Martijn heeft ambitie: toen hij stage moest gaan lopen, schreef hij een brief naar niemand minder dan Joop van den Ende en … hij mocht meteen het geluid mee gaan verzorgen bij de musical Mary Poppins. Daarna ging het hem voor de wind.

 

Nu heeft Martijn een contract bij Joop van den Ende voor de musical Sister Act. Hij heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan tientallen tv-programma’s, zoals De wereld Draait Door, Pauw en Witteman, Koefnoen, Ik Hou van Holland en All You Need Is Love. Ook heeft hij licht en geluid gedaan bij concerten van bijvoorbeeld Vrienden van Amstel Live, Racoon, Waylon, Blof, Golden Earring, Level 42, Guus Meeuwis en Caro Emerald.

Ook kun je Martijn inhuren als DJ Martino.

 

Over 5 jaar? Dan heeft Martijn nog steeds zijn eigen bedrijf, maar wel een stukje groter dan nu!

 

naar al het nieuws van deze school

naar het totale nieuwsoverzicht van ROC Tilburg

nu_aanmelden_180x50

School voor Kunst, Cultuur en Media
sfeerafbeelding School voor Kunst, Cultuur en Media