ROC Tilburg
Menu
Zoekresultaten

School voor Educatie en Inburgering

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk. De School voor Educatie en Inburgering biedt cursussen voor volwassenen. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen met maximaal enkele jaren vervolgonderwijs. Ze zijn ideaal voor mensen die vroeger nooit de kans hebben gehad om te leren. Ook voor anderstalige volwassenen bieden we cursussen Nederlands op verschillende niveaus. Als u moet of wilt inburgeren dan kijken we met u naar de mogelijkheden en bieden wij een passend programma.

Prettige leeromgeving

We zorgen voor een prettige leeromgeving waar u in uw eigen tempo en op uw eigen niveau les krijgt in een kleine groep. Als dat mogelijk is, geven we de cursussen bij u in de buurt. De lessen vinden 's avonds en overdag plaats. De start van de cursussen is flexibel. Als er voldoende aanmeldingen zijn, gaat de cursus van start. U kunt zich het hele jaar aanmelden. Voor aanvang van de cursussen houden we eerst een intakegesprek.

 

Maatwerk

De School voor Educatie en Inburgering biedt bedrijven en instellingen, cursussen Nederlands, Rekenen of Digitale Vaardigheden op maat voor hun werknemers.  Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een in-company traject.  
  

Ga naar: cursussen Nederlands lezen, schrijven en rekenen

 

educatie-en-inburgering-7 educatie-en-inburgering-13 educatie-en-inburgering-6 educatie-en-inburgering-11 aan-de-slag gemotiveerd op-cursus uitleg persoonlijke-begeleiding oefeningen-maken leren opdrachten-maken

School voor Educatie en Inburgering

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg

Wilhelminastraat 4, Waalwijk 
 
Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 539 7010
E infopunt@roctilburg.nl
 
 


Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 


Kom kennismaken op de open dag!

  • ZIE DE AGENDA
  •  

    Wat kun je hier leren?