Naar content Naar submenu Naar het hoofdmenu Naar servicemenu

ROC Tilburg Onderwijswinkel*

 

 

Aanmelden voor de introductie, kluisje huren en meer *.

Meld je aan voor de introductie, excursies, schoolreizen, het huren van een kluisje en de vrijwillige bijdrage via onze  ROC Tilburg Onderwijswinkel*. Ook voor het bestellen van lesmaterialen, zoals gereedschap, werkkleding en readers! Ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in, en bestel op tijd!

 

Hoe werkt het?

Ga naar ROC Tilburg Onderwijswinkel*. Kies je school, opleiding en eventueel leerjaar. Je krijgt dan een overzicht van de onderwijs-producten die op jou staan te wachten! Vink aan wat je wilt bestellen. Vul vervolgens je gegevens in ( bij klas vul je je student- of deelnemernummer in; je vindt dit nummer op je onderwijsovereenkomst!) en betaal snel en veilig met iDEAL. Je ontvangt direct een betalingsbewijs op het door jou opgegeven e-mailadres. 

Wil je een kluisje huren voor schooljaar 2014-2015?

 Download dan hier de overeenkomst kluisje huren en lever 'm ingevuld in bij de Balie, samen met je betalingsbewijs. Betalen doe je vooraf bij de Onderwijswinkel ROC Tilburg.

 

onderwijswinkel_100x130

 

 

*Let op! Dit geldt niet voor de studenten van de school voor Sport en Bewegen. Zij bestellen hun materialen etc. op een andere manier, en worden hier apart over geïnformeerd.

 

 

Nog vragen? Zie vraag en antwoord >>

Of ga naar de Balie op jouw locatie, of mail

E

Vermeld hierbij je school, opleiding en student- of deelnemernummer.

Je vindt je student- of deelnemernummer op je onderwijsovereenkomst.


Wat-helpt.nl online!

wat-helpt.nl


Vraag of probleem?

 
 

Facebook Twitter
sfeerafbeelding Studenten