Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

School voor Bouwtechniek

Met de bouwsector kun je alle kanten op. Van ontwerpfase tot de uitvoering op de bouwplaats, wat jou ook het meeste aanspreekt: je leert het bij ROC Tilburg. Bij de opleiding Middenkaderfunctionaris bouw spelen planning, organisatie en architectuur een grote rol. We werken nauw samen met Avans voor doorstroom naar het hbo. Liever met je handen werken? Kies dan voor Metselen, Timmeren, Schilderen of Hout en Meubel: gedegen vakopleidingen.

Bouwwereld Tilburg

Met een opleiding in de bouw zit je goed! Er is volop werk én het wordt goed betaald. De School voor Bouwtechniek werkt nauw samen met de bouwwereld in Tilburg en omgeving. In het regionale overleg, ROBO Bouwtechniek, ontmoeten we regelmatig toonaangevende aannemers. Op deze manier zijn we verzekerd van goede stageplaatsen voor onze studenten en kunnen we snel reageren als medewerkers in de bouw extra cursussen nodig hebben.

Stages

Je stage, ook beroepspraktijkvorming genoemd, vormt een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Doordat we veel verschillende opleidingen aanbieden bij de School voor Bouwtechniek, vind je onze studenten tijdens hun stage op zeer uiteenlopende locaties. Dat kan een architectenbureau zijn, maar ook op locatie bij een nieuwbouwproject.

 

Studenten over hun keuze

 

Fotoalbum

meubelmaker timmeren timmerman hout en meubel meubelmaken metselen houtbewerken hout hout bewerken schildersopleiding aan het werk lakspuiten architectuur interieur

School voor Bouwtechniek

Stappegoorweg 183
5022 DV Tilburg
T 013 - 539 7080

Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 539 7010
E infopunt@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg


    

Wat kun je hier leren?


Bouwtechniek

Hout en Meubel

Schilderen

Metselen en Timmeren

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re