Ga naar de header Ga naar de content

School voor Commerciële Dienstverlening

Op de School voor Commerciële Dienstverlening lopen theorie en praktijk naadloos in elkaar over. Je krijgt les met je klas en je werkt onder begeleiding en in je eigen tempo aan opdrachten in een leercentrum. De praktijk speelt een belangrijke rol op onze school. Zo werken we veel met projecten die de praktijk nabootsen. Alles wat je hebt geleerd, pas je zo toe in een levensechte situatie. Een goed voorbeeld hiervan is de mini-onderneming. In een klein groepje beheer je een bedrijf dat je zelf hebt opgezet.

Wil je meer weten over onze opleidingen?

Bekijk dan onze online voorlichting.

Leidinggevende

Docent Jeroen vertelt je in deze online voorlichting meer over de eenjarige opleiding Leidinggevende.

  

Commercie

Docenten Ibe en Ernest vertellen je in deze online voorlichting over onze verschillende commerciële opleidingen.Op school krijg je goede en deskundige begeleiding. Zo krijg je een vaste coach die jou tijdens de opleiding begeleidt. Als er studieproblemen zijn, dan zijn er voldoende mogelijkheden om je extra te begeleiden. Onze school is resultaatgericht: we vinden het belangrijk dat je je diploma haalt. We zijn een school waar je met plezier naartoe gaat, waar een goede sfeer heerst en waar we respectvol met elkaar omgaan. 

Stages

Je stage, ook wel beroepspraktijkvorming genoemd, is een belangrijk deel van je opleiding. Je leert nu eenmaal vooral door in de praktijk aan de slag te gaan! Tijdens je stage leer je in de praktijk hoe het er in een bedrijf echt aan toegaat. Onze studenten lopen stage bij heel veel bedrijven in en buiten de regio, zoals de Rabobank, Interpolis, H&M en Schiphol. 
commercieel-510 commercieel-490 commercieel-498 commercieel-500 commercieel-504 commercieel-517 commercieel-522 commercieel-535 commercieel-527 commercieel-538 commercieel-543 vestigingsmanager vestigingsmanager verkoopspecialist communicatie marketing handel luchtvaartdienstverlener commercieel medewerker commercieel medewerker accountmanager

School voor Commerciële Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Vragen over opleidingen?
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010
STAP013@roctilburg.nl 
Postbus 1330
5004 BH Tilburg
 


Wat kun je hier leren?


Commercie

Handel

Luchtvaartdienstverlening

Marketing en Communicatie

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re