Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

School voor Logistiek en Mobiliteit

Het transport van goederen en personen is een belangrijke activiteit in ons land. Denk maar aan het vervoer van grondstoffen, levensmiddelen, aan verhuizingen of aan het vervoer van bouwmaterialen en het touringcarvervoer. Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks afhankelijk van vervoer en transport. Het is van belang dat dit vervoer veilig en zonder technische haperingen plaatsvindt. 

Het lijkt je leuk om in de autobranche, de transportsector of bij een logistiek bedrijf te gaan werken? De School voor Logistiek en Mobiliteit biedt opleidingen in de richtingen transport en logistiek en motorvoertuigentechniek. Bij Motorvoertuigentechniek leer je aan auto’s sleutelen. Bij Mobiliteit gaat het over het organiseren van goederenstromen - of het besturen van vrachtauto’s!

Goede stageplaatsen

De School voor Logistiek en Mobiliteit werkt nauw samen met de autobranche, de transportsector en met logistieke bedrijven in Tilburg en omgeving. We hebben zitting in het ROBO, het Regionaal Overleg Bedrijfsleven-Onderwijs. Er is een ROBO voor Motorvoertuigentechniek en een voor Transport en Logistiek. In het ROBO-overleg ontmoeten we toonaangevende bedrijven uit de regio. Zo kunnen onze studenten blijven rekenen op goede stageplaatsen en blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in beide branches.
 

Doorstromen naar het hbo

Met onze bol-opleidingen op niveau 4 kun je doorstromen naar het hbo. Ongeveer de helft van onze studenten doet dat ook. Met de NHTV in Breda hebben we een samenwerkingsovereenkomst, zodat onze studenten soepel kunnen doorstromen naar de hbo-opleidingen.


Studenten over hun keuze
 

Fotoalbum

logistiek-3e-klas logistiek-dag-van-de logistiek-dag-van-de-2 motorvoertuigentechniek autotechnicus transport en logistiek warehouselogistiek logistiek op de heftruck commercieel logistiek medewerker autotechniek logistiek goederenvervoer

School voor Logistiek en Mobiliteit

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090

Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 539 7010
E infopunt@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg 

Wat kun je hier leren?


Motorvoertuigentechniek

Transport en Logistiek