Ga naar de header Ga naar de content

Waarom deze cursus?
Je wil het reilen en zeilen leren van een professionele keuken. Je kunt gerechten of onderdelen van gerechten bereiden en weet je hoe de gerechten moet afwerken voor uitgifte.

Wat leer ik?
Tijdens de trainingsdagen komen onder de volgende onderwerpen aan bod..

  • Maken van een mise-en-place (voorbereiding)
  • Bereiden van gerechten en componenten
  • Afwerken van gerechten voor uitgifte en schoonmaken
  • Ontvangen, controleren en opslaan van geleverde producten.

De cursus wordt afgesloten met een “proeve van bekwaamheid”. Dit is op dezelfde locatie als waar de cursus plaats gevonden heeft. Tijdens deze proeve van bekwaamheid laat je praktisch zien wat je tijdens de cursus geleerd hebt.

Na het volgen van deze cursus ontvang je van ons het mbo-certificaat Koken in de horeca.

Hoe lang duurt de cursus?

  • De cursus bestaat uit 15 bijeenkomsten.
  • Start in september.


Wat kost het?
Deze cursus kost € 1250,-. Via het STAP-budget kun je € 1000,- terug krijgen.

Toelating
Tijdens een intakegesprek bepalen we of je toelaatbaar bent voor deze cursus.

Aanmelden en meer info?

Neem contact op met de Helpdesk
ncvbhelpdesk@ncvbbedrijfsopleidingen.nl
T 013 – 539 70 77