ROC Tilburg
Menu
Zoekresultaten
  • School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Wil je inzicht in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen? Dan is het Associatie Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) een absolute must: één van de meest gevraagde diploma’s in het administratieve werkveld. Gedegen en zeer actueel. Naast vakkennis is ook de toepassing in de praktijk van belang.
Met het Associatie PDB op zak ben je bij uitstek geschikt om in kleine en middelgrote organisaties geheel zelfstandig de boekhouding te voeren. Ook in grote organisaties ben je een waardevolle kracht als assistent van de administrateur of controller. PDB is het begin van uw succesvolle carrière in het bedrijfsleven, een carrière die soms verder reikt dan het administratieve vlak. Dit diploma biedt er alle mogelijkheden voor!


Wat leer je bij Praktijkdiploma boekhouden?

De modules zijn los van elkaar te volgen, in willekeurige volgorde. Als je elk van de drie modules succesvol hebt afgerond, kun je het Associatiediploma PDB® aanvragen.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Maar de modules Basiskennis Boekhouden BKB en Basiskennis Calculatie BKC worden wel aangeraden voordat aan PDB begonnen wordt.

Welke vervolgopleidingen sluiten aan op Praktijkdiploma Boekhouden?
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) is een logische stap. 

Examen doe je bij de Associatie
Na het volgen van een module kun je (voor eigen rekening) deelnemen aan een examen bij de ‘Associatie voor examinering’. Deze examens worden dagelijks online afgenomen op 18 locaties. Voor meer info over examens kun je terecht bij: examenbureau van de Associatie, T 033-461 21 59,  www.associatie.nl.

 

Aanmelden


Download het aanmeldformulier en stuur deze met een kopie van je ID-bewijs naar ons op.

Cursusduur  
Totaal 27 weken. De lesmodules worden achter elkaar behandeld (3 modules)

Lessen
De lessen in Tilburg zijn op donderdagavond van 18.30 – 20.45 uur (inclusief een kwartier pauze).

Startdatum
5 oktober 2017
1 februari 2018
19 april 2018

Kosten
De volledige opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (3 modules)  kost € 850. Een losse module kost minimaal € 225 (kosten afhankelijk van de module).
Deze prijs is exclusief boeken en examenkosten.

Inwoner van de gemeente Tilburg? Mogelijk kom je in aanmerking voor een scholingslening van €500-€4.000

Leslocatie
Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg

Contact                        
Infopunt ROC Tilburg
T 013 - 5397010
E infopunt@roctilburg.nl