Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Henrianne Jansen

Ik heb een auditieve beperking en kan dus niet horen. Daarom heb ik speciaal onderwijs gevolgd aan Compas Kentalis in Sint-Michielsgestel. Daar heb ik een test gedaan om mijn vervolgopleiding te bepalen. Zo kwam ik tot mijn keuze voor logistiek. Mijn droom is om festivalmanager te worden. Ik ben ook topsporter. Volgend jaar hoop ik mee te doen aan het EK zaalvoetbal in Finland.

Ik heb ontdekt dat plannen echt mijn sterke punt is.Stage in Kenia
De sport inspireerde mij om stage te lopen bij de Special Olympics in Kenia. Mijn stagebegeleider en moeder vonden het erg spannend. Ik wist dat ik het wel ging redden. Ik sta mijn mannetje wel. Ik heb alles zelf geregeld. Ik heb er een fantastische tijd gehad. Ik heb dankzij deze reis en stage ontdekt dat plannen echt mijn sterke punt is.

Festivalmanager
Hier op school houden docenten en mijn coach rekening met me. Toch moet ik vaak uitleggen wat doof zijn inhoudt. In het eerste jaar heb ik een klasgenootje gebarentaal geleerd. Dat was leuk. Ik ben nog niet uitgeleerd. Als ik mijn diploma heb behaald, wil ik heel graag doorstuderen aan hbo leisure management. Zo hoop ik mijn droom waar te maken om festivalmanager te worden.

School voor Tansport en Logistiek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 -539 7090

 

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Transport en Logistiek
Postbus 1330
5004 BH Tilburg 

Henrianne & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re