Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Alexandra Kosmadaki

Ik heb een Nederlandse moeder, maar ben opgegroeid in Griekenland. Sinds 3 jaar woon ik in Nederland. Mijn oom was hier agent. Door hem wist ik al snel dat ik de straat op wil als hulpverlener. In Nederland is de politie beter georganiseerd en toegerust dan in Griekenland. Daarom wil ik graag hier mijn opleiding volgen. Met mijn diploma en stage-ervaring heb ik succesvol gesolliciteerd voor een vervolgopleiding mét baan bij de politie. Daar ben ik ontzettend blij mee.

“Ik wil ook de straat op” 

Samenwerken
Ik houd van samenwerken. In dit vak moet je op jezelf en elkaar kunnen vertrouwen. Dat betekent dat je je eigen talenten en zwakke punten én die van anderen goed moet leren kennen. Dat heb ik nu snel in de gaten. Ik heb tijdens mijn opleiding en stages veel geleerd en meegemaakt. Zo ben ik op pad geweest met de ME en de hondenbrigade. Ook heb ik mogen deelnemen aan een AMOK-training. Je leert dan hoe je een verdachte uitschakelt. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik was op school in Griekenland nooit een uitblinker. Nu ben ik de Uitblinker van mijn school. Dat maakt me trots.

Vertrouwen
Mijn docenten Siem Jimmink en Menno Kriekaart dagen me uit om het beste uit mezelf te halen. Ze hebben altijd in mij geloofd. Ze moedigen me aan en geven me het vertrouwen dat ik het kan. Ze vragen me ook regelmatig voor demonstraties tijdens de Open Dagen. En onlangs ben ik dankzij hen geïnterviewd door Omroep Brabant tijdens een speciale actie. Dat was gaaf om te doen.”

Bekijk Alexandra haar vlog.


School voor Orde en Veiligheid

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Orde en Veiligheid

Alexandra & de opleiding ...