Ga naar de header Ga naar de content

Amy Jenkins

”Ik heb kinderen altijd leuk gevonden. Ze maken je zo vrolijk. Mijn moeder werkte ook in de kinderopvang. Daarom heb ik mijn hart laten spreken en haar voorbeeld gevolgd. Ik weet nu dat ik werken met de kleinste kinderen het allerleukste vind. 

Kinderen maken je zo vrolijkDroom

Ik droom van een fulltimebaan bij een kinderdagverblijf. Hier verzorg je baby’s en peuters. Voor hen kun je er echt zijn. Als je met ze speelt, zie je de kleine dingen die ze stap voor stap leren. En als kinderen lachen, dan lach ik ook. Ik heb niet zo’n makkelijke tijd gehad toen mijn vader overleed. Toen ben ik ook even gestopt met mijn opleiding. Mijn droom heeft me doen besluiten om het toch weer op te pakken. Dat is gelukt.

Super trots

Op mijn stage krijg ik hele positieve feedback en zijn ze super trots op me. Ze geven aan dat ik altijd geduld heb en professioneel blijf, initiatief neem én flexibel ben. Zelf vind ik ook dat je doorzettingsvermogen moet hebben en betrouwbaar en sociaal moet zijn. Zeker is dat ze me zien als een collega. Dat maakt mij trots!”


School voor Onderwijs en Kinderopvang

Professor Gimbrèrelaan 9
5037 EE Tilburg
T 013 539 7085
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Onderwijs en Kinderopvang

Amy & de opleiding ...