Ga naar de header Ga naar de content

Bradley Jongerden

“Pas twee jaar geleden besloot ik om voor deze opleiding te kiezen. Ik zat altijd op het spoor van ICT. Door mijn stiefbroer, die al in de beveiliging zit, ben ik in dit vak gerold. Hij kwam regelmatig thuis met mooie verhalen. Toen dacht ik: dat wil ik ook! 

“Ik wil graag aan de slag als persoonsbeveiliger of als beveiliger van geld- en waardetransporten” 

Veel geleerd 
Van mijn docenten Alex Dominicus en Laurens Henselmans heb ik al ontzettend veel geleerd. Zij komen zelf uit de beveiliging en houden van een grapje. Dankzij hen weet ik hoe ik me moet profileren als beveiliger, mijn mannetje kan staan en kan handelen in moeilijke situaties. Ik leer steeds beter hoe ik mensen kan doorgronden en door bepaald gedrag heen te prikken. Ook mijn vader, moeder, stiefvader én mijn vriendin ben ik dankbaar. Van hen heb ik geleerd dat niks vanzelf komt. Je moet overal hard voor werken.

Doorgroeien
Ik wil graag aan de slag als persoonsbeveiliger of als beveiliger van geld- en waardetransporten. Het omgaan van gevoelige informatie en middelen lijkt me echt een uitdaging. Het hoeft van mij niet te makkelijk te zijn. Uiteindelijk zou ik graag een leidinggevende rol hebben. Ik realiseer me dat ik daar echt naar toe moet groeien. Ik heb gelukkig nog even. Ik kom er wel.” 


School voor Orde en Veiligheid

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Orde en Veiligheid

Bradley & de opleiding ...