Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Brent Mutsaarts

“Toen ik vroeger met mijn ouders op vakantie ging, vond ik het vliegveld altijd een hele mooie plek. Iedereen werkt daar zo systematisch en gestroomlijnd. Dit allemaal om te zorgen dat het hele proces van begin tot eind klopt. Ik wil zelf ook altijd zorgen dat alles klopt. Daarom koos ik de opleiding  Manager Transport en Logistiek. Als een proces goed verloopt en alles uiteindelijk op de juiste plek staat, kan ik daar echt van genieten. 

 “Ik ga veel ervaring opdoen en dan zie ik wel wat ik tegenkom” 

 

Handen uit de mouwen 

Tijdens mijn stages bij Eindhoven Airport en Rhenus Logistics ben ik er achter gekomen wat ik leuk vind. Ik ben het meest trots dat ik in die korte periodes zoveel geleerd heb. Bij mijn stage bij Rhenus Logistics zat ik bijvoorbeeld veel op kantoor. Bij Eindhoven Airport mocht ik meedenken en meewerken combineren. Goede communicatie speelt hier ook een grote rol. Op drukke plekken, zoals vliegvelden, moet je duidelijk communiceren om alles in goede banen te leiden. Het bleken goede keuzes. Al vind ik dat iedere keuze die je maakt goed is, want je leert overal van. 

 

Ervaring opdoen 

Voor de komende jaren wil ik vooral veel ervaring opdoen in de logistiek. Een hoge functie komt niet zomaar aanwaaien. Ik heb eigenlijk nog geen idee welke richting ik precies op wil. Ik wil later wel een managementfunctie en heb zeker de voorkeur voor de luchtvaart. Of dit uiteindelijk ook gebeurt, moet ik nog maar zien. Voor nu wil ik veel ervaring opdoen. Daarna zie ik wel wat ik allemaal nog tegenkom.” 

School voor Transport en Logistiek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Transport en Logistiek

Brent & de opleiding ...