Ga naar de header Ga naar de content

Chantal Floren

"Je weet als administrateur als eerste of het goed of slecht gaat met een bedrijf. Het is verantwoordelijk werk. Tijdens mijn stage bij Zone 212, een speciaalzaak voor motorkleding en -helmen in Waalwijk, mocht ik naast het inboeken van gegevens ook procedures en handleidingen schrijven.

"Je weet als eerste of het goed of slecht gaat met een bedrijf”

 

Praktijkopdrachten

Op school vind ik het werken aan de praktijkopdrachten het allerleukste. Je leert vooral door zelf te doen en je eigen problemen op te lossen. Ik help ook graag klasgenoten met hun vragen. Daar leer ik net zoveel van. Ik wil graag weten hoe iets moet en waarom. De hoofdadministrator op mijn stageplek, heeft me daarom HBO Accountancy aanbevolen. Daarom wil ik volgend jaar stage lopen bij een accountantskantoor om te kijken of dat iets is voor me.

Verantwoordelijk werk

Je weet als eerste of het goed of slecht gaat met een bedrijf. Thuis heb ik nu ook alles op orde voor wat betreft mijn financiën. Ik doe aan mijn eigen budgetbewaking en weet wanneer ik moet sparen of dat ik iets uit kan geven.

Over de opleiding

Elk bedrijf moet een financiële administratie bijhouden zodat het management weet hoe het bedrijf ervoor staat. Is er winst of verlies gemaakt en hoe staat het met de debiteuren- en crediteurenposities van het bedrijf? De administrateur rapporteert aan het management zodat zij met de opgeleverde cijfers de juiste beslissingen kunnen nemen.


School voor Administratie en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Administratie en Juridische Dienstverlening
Postbus 1330
5004 BH Tilburg