Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Debbie Liebregts

“Ik ben gestopt met mijn vorige opleiding tot verzorgende. Dat was niet mijn ding. Ik ben gaan werken bij een supermarkt. Daar ontdekte ik dat de retail wel mijn interesse heeft. Ik ben best lang blijven hangen in de baan die ik had. Totdat ik besloot dat -als ik echt ergens wil komen- een opleiding moest gaan doen. Ik koos in eerste instantie de opleiding Verkoop Specialist, maar mocht al snel een stapje hoger zetten.

“Ik wil graag als manager aan de slag in een thuiszorgwinkel of drogisterij” 

Focus houden
Mijn docente Jolanda Warmoeskerken maakt voor mij echt het verschil. Mijn moeder overleed op de dag voor mijn eerste lesdag. Ondanks dat de opleiding pas net was begonnen en ze mij nog nauwelijks kende, kwam Jolanda naar haar begrafenis. Dat was heel fijn. Jolanda is streng en rechtvaardig. Ze kan goed lesgeven. We hebben best een drukke klas. Zij bewaart de rust. Daardoor kan ik toch goed opletten. Dat is voor mij persoonlijk soms een uitdaging. Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt en ben nu in verwachting van mijn eerste kindje. Dankzij Jolanda behoud ik mijn focus en aandacht. Ondanks dat ik dit jaar minder les van haar krijg. Zo kan ik mijn opleiding goed afronden voordat mijn kindje er is.

Passies samenbrengen
Als ik mijn diploma heb behaald, wil ik graag mijn twee passies zorg en verkoop samenbrengen. Het liefste zou ik dan in een thuiszorgwinkel of drogist aan de slag gaan als manage. Ik ben klaar voor de volgende stap.” 


School voor Commerciële Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV  Tilburg 
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Commerciële Dienstverlening 

Debbie & de opleiding ...