Ga naar de header Ga naar de content

Denise van Hoof

"Op school leer ik knippen, föhnen, kleuren en haar in model brengen. Ik knip mijn moeder en neem steeds familieleden mee naar mijn stageadres, Salon Daan in Goirle, om hun haar te verven. Ik ben erg gemotiveerd. Ik doe niveau 2 en draai veel extra lessen in de creative class en doe mee aan buitenschoolse activiteiten. Ik wil tot slot nog niveau 4 gaan doen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.

“Ik maak werk van mijn droom”

 

Extra lessen

Mijn droom is om de haren en visagie te verzorgen van modellen. Bijvoorbeeld tijdens de Fashionweek of bij Victoria's Secret. Als kind was ik altijd al met mijn uiterlijk bezig. Ik gebruikte dan de make- up van mijn moeder. Zo maakte ik een keertje mijn hele gezicht blauw met haar oogschaduw.

Werk maken van mijn droom

Met school zijn we naar de Kappersbeurs geweest. Daar heb ik veel shows gezien en veel geleerd. Via school heb ik ook geholpen met de kapsels en visagie bij de Fashion Show in onze stad, de Tilburgse revue en hielp deze zomer achter de schermen mee bij een documentaire over de Vogeltjesbuurt hier in Tilburg. Zo maak ik werk van mijn droom.

Over de opleiding

'Als je haar maar goed zit', hoor je vaak. Mensen vinden een goed geknipt en verzorgd kapsel erg belangrijk. Ben je juniorkapper, dan verzorg je het haar van klanten: je knipt, wast, föhnt en je knapt andere werkzaamheden op. Het kappersvak is creatief én modegevoelig: elk seizoen krijg je te maken met nieuwe trends. Kortom: een beroep vol afwisseling."


School voor Mode en Uiterlijke Verzorging

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mode en Uiterlijke Verzorging
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Denise & de opleiding ...