Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Douwe Vugts

“Ik wil graag met mijn handen werken. Na het bezoek aan de Open Dag koos ik met mijn havo-diploma bewust voor deze richting en het mbo. Met de praktijkervaring die ik hier op doe, heb ik een streepje voor als ik naar het hbo ga. Ik ben namelijk nog niet uitgeleerd. Ik heb het erg naar mijn zin en ga elke dag met plezier naar school. We hebben een leuke klas en zijn echt matties van elkaar.

“Ik ben met mijn havo bewust naar het mbo gegaan”

 

Droom

Op de havo leerde ik alleen als het nodig was. Nu vind ik het interessant wat ik leer. Ik doe zelfs meer dan van me gevraagd wordt. Dan zoek ik bijvoorbeeld uit hoe bepaalde veersystemen precies werken. Ik wil precies weten hoe een auto in elkaar zit voordat ik naar het hbo ga. Mijn droom is om mee te werken aan de ontwikkeling van een motor die loopt op waterstof. Dat moet naar mijn overtuiging de opvolger worden van benzine- en dieselmotoren.

 

Topklas

Ik ben blij met onze mentor Jim Stewart. Hij steunt iedereen in onze klas op een hele positieve manier. Hij bewaart altijd de rust en het overzicht. Dat werkt heel goed. Docent Frank Scheutjens heeft me goed geholpen bij het voorbereiden op mijn stagegesprek bij TTA Truckland. Het meest trots ben ik op onze klas. Onze groep is bij elkaar gebleven en we vormen volgens dezelfde leraren echt een topklas!”


School voor Autotechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie:  School voor Autotechniek

Douwe & de opleiding ...