Ga naar de header Ga naar de content

Erik Geurts

Ik wist goed wat de opleiding inhield en koos na het vmbo heel bewust voor de techniek. Dat pakte ook goed uit. Het afgelopen jaar mocht ik meedoen aan Go for Africa. Een bijzondere stage waarbij je met een andere student een auto koopt en opknapt. Samen met andere studenten en hun auto’s reden we helemaal naar Gambia. Daar liepen we 7 weken stage. We gaven les op een technische school en leerden studenten hoe je kolenbranders en pompen maakt. Een fantastische ervaring.

"Ik heb mezelf echt beter leren kennen"Voorbereidingen
De voorbereidingen op de reis waren best pittig. Ik heb een lesprogramma opgezet en mezelf voorbereid op een presentatie in het Engels voor 300 mensen. Bovendien hebben we zelf het geld bij elkaar gesprokkeld voor onze reis. Ik heb mezelf echt beter leren kennen. Ik heb ontdekt dat ik doorzettingsvermogen heb, oplossingen kan bedenken voor ingewikkelde dingen en zelfstandig ben. En: dat je elkaar altijd moet helpen. Want onderweg ging er regelmatig een auto kapot. Dan moet je het toch samen oplossen.


Azië
Na mijn studie kies ik waarschijnlijk voor technische bedrijfskunde op het hbo. Ik wil graag projectmanager worden. Dat betekent dat je moet kunnen innoveren om processen te verbeteren. Ik ben gek op puzzelen, dus dat komt goed. Bovendien wil ik graag stagelopen in Azië. Ik ben een echte avonturier geworden en ontdek graag wat de wereld me nog meer te bieden heeft.

School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag 

Meer info over opleidingen en school
School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

Erik & de opleiding ...