Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Huib Robben

“Op ROC Tilburg ging een wereld voor me open. De theorie die je leert kun je meteen toepassen. In eerste instantie wilde ik kiezen voor de richting podium- en evenemententechniek. De eerste twee jaar mocht je echt alles uitproberen. Zo ontdekte ik dat camerawerk ook heel leuk is. Uiteindelijk koos ik bewust voor de AV-richting. Hier ligt echt mijn hart.

“Ik pak graag de leiding” 

Meer uitdaging
Ik ben mondeling sterk en kan goed regelen. Daarnaast vind ik het leuk om mensen te coachen. Ik pak graag de leiding. Ik zie wanneer mensen goed functioneren en wat er nodig is om alles voor elkaar te krijgen. Omdat ik meer uitdaging zocht, ben ik naast mijn studie een eigen bedrijf gestart: GRAAF Media. Inmiddels zijn we al met z’n zessen en doen we gave projecten. Ik wil me verder verdiepen in het ondernemerschap en mijn bedrijf verder uitbouwen. Daarom wil ik doorstuderen aan het hbo, bij de richting Ondernemerschap en Retailmanagement. Ook wil ik me verder ontwikkelen tot businesscoach voor ondernemers. Nu al help ik jonge mensen die moeite hebben met het maken van hun studiekeuze. Dat vind ik tof om te doen.

Sparren
Mijn docent Jan Brosens heeft me gesteund om mijn leiderschap verder te ontwikkelen. Hij weet wat ik wil, daagt me uit om op onderzoek uit te gaan en me verder te verdiepen. We sparren regelmatig over theorieën of modellen. Hoe je bijvoorbeeld bepaalde psychologische modellen kunt toepassen. Dat vind ik super interessant.” 

Bekijk Huib zijn vlog.


School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Kunst, Cultuur en Media

Huib & de opleiding ...