Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Ilse de Leeuw

“Wanneer je iets maakt, staat dat vervolgens tientallen, misschien wel honderden jaren overeind. Je kunt iets achterlaten en dat vind ik altijd al bijzonder. Iets maken wat mensen mooi vinden om naar te kijken, dat is prachtig. Met bouwkunde speel je ook een belangrijke rol voor de leefomgeving. Je zorgt dat mensen gelukkig kunnen zijn en fijn kunnen leven, ook al wonen ze bijvoorbeeld in een drukke stad. Ik heb op de middelbare school al veel stappen gemaakt. Op het mbo vergrootte ik ook mijn vakkennis. Je groeit als mens en in je vak. Daardoor kun je nog meer betekenen in wat je leuk vindt. 

 “Ik wil gelukkig zijn en anderen gelukkiger maken” 

 

Bouw & Ontwikkeling 

De sfeer bij bouwtechniek is altijd gezellig, open en vooral no-nonsense. Je kunt altijd terecht met vragen en iedereen neemt tijd voor je. Alle docenten dragen een stukje bij aan jouw toekomst. De combinatie van al hun kwaliteiten vormen je als student en dat vind ik erg mooi. Ook leer je veel van stages. Vlak voor de crisis rondde ik mijn stage bij ‘Van de Ven Bouw & Ontwikkeling’ af. Hier ging ik echt midden in de praktijk aan de slag. Het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten heeft me erg veel bijgebracht.  

 

Gelukkig zijn 

Vroeger was ik erg gericht op mijn toekomst. Tegenwoordig ben ik meer van ‘pluk de dag’. Ik vind zoveel leuk, zolang ik maar iets kan bijdragen aan de leefomgeving van mensen. Mijn grote droom is simpelweg gelukkig zijn en daarbij ook anderen gelukkiger maken.” 

School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Ilse & de opleiding ...