Ga naar de header Ga naar de content

Jeffrey Bogert

Ik wil heel graag steward worden bij TUI. Het lijkt me heerlijk om de hele wereld over te vliegen. Een droom waar ik hard voor werk. Ik had namelijk vliegangst. Die heb ik overwonnen. Bovendien zat ik vroeger op een basisschool voor moeilijk lerende kinderen. Hier op ROC Tilburg heb ik ontdekt dat ik met veel inzet wel goede resultaten kan behalen. Zo klom ik op van niveau 1 naar niveau 4.

Ik had vliegangst. Die heb ik overwonnen.


Goed met mensen omgaan
Ik loop nu stage bij KLM op Schiphol. Ik ben als steward in opleiding medeverantwoordelijk voor de veiligheid van reizigers. Dan moet je goed met mensen kunnen omgaan Èn altijd de rust bewaren. Dat gaat me gelukkig goed af. Ook is het belangrijk dat je vloeiend Engels en Duits spreekt en verstaat. Ik heb eerder nooit les gehad in die talen. Toch haal ik daar nu hoge punten voor.

Kleine school
Iedereen kent elkaar hier. Het is een kleine school binnen ROC Tilburg. Mensen gaan op een volwassen manier met elkaar om. Docenten zijn ook werkzaam in het vak. Hun betrokkenheid is groot en hun verhalen inspireren me enorm. We delen onze passie voor het vak.

School voor Commerciële Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Commerciële Dienstverlening

Jeffrey & de opleiding ...