Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Jens van Geel

“Mijn ouders zitten in de autobranche. Zo ben ik er ook verliefd op geraakt. Ik heb hiervoor HBO automotive gedaan, maar na een paar maanden merkte ik al dat het veel om de inhoud ging. Het was niet praktisch. Ik wilde liever sleutelen dan alleen maar leren. Toen ik verder ging zoeken, kwam ik ROC Tilburg tegen. Ik startte hier een opleiding om 3 jaar lesstof in 6 maanden te doen. Uiteindelijk werd dit, door Covid-19, zelfs 3 jaar in 3 maanden. Gelukkig kon ik ook veel thuis doen, omdat we thuis een autogarage hebben.  

“Ik ga voor het complete plaatje binnen de autobranche” 

 

Waar een wil is, is een weg 

Ik heb veel ondersteuning gehad van mijn docent Ron van Zundert, vooral tijdens de coronacrisis. Eigenlijk moet ik ook al mijn docenten noemen, want ze geven zo fijn les. Ze kijken mee en zeggen hoe het moet én vertellen het verhaal erachter. Waarom het zo is. Zonder mijn docenten had ik het echt niet gered. Niemand had dat ooit gedaan, 3 jaar in 3 maanden. Ik ben er echt trots op. Ik heb ontdekt dat als je echt wilt, je alles kunt bereiken. 

 

Het complete plaatje 

Volgend jaar ga ik niveau 4 doen, zodat ik ook de technologie meer onder de knie krijg. Uiteindelijk wil ik thuis in het bedrijf verder groeien. Ik wil me meer focussen op het verkopen en hoewel ik al veel doe, kan ik nog veel meer leren. Met nog twee jaar mbo-niveau 4 ben ik klaar om het complete plaatje binnen de autobranche aan te vliegen. Dan heb ik genoeg kennis om het op alle vlakken uit te voeren.” 

School voor Autotechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Autotechniek

Jens & de opleiding ...