Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Jorn van der Steen

"Als hoofdagent heb je meer verantwoordelijkheid. Je helpt mensen op straat en gaat af op noodmeldingen. Die spanning vind ik fijn. Natuurlijk moet je wel durven afstappen op mensen en komt het aan op goed communiceren. Zelf houd ik ook van duidelijkheid.

"Mijn steentje bijdragen aan de veiligheid”

Eerlijk en rechtvaardig


Ik loop nu stage bij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in Oisterwijk. We doen veel aan de overlast door honden, het tegengaan van geluidsoverlast en verkeerd parkeren. Ik leer er veel, vooral in de communicatie met mensen. Je moet eerlijk en rechtvaardig zijn.

 

Goed voorbeeld

Toen ik klein was wilde ik in het leger. Dat vond ik stoer. Inmiddels ga ik voor het politievak. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de veiligheid. Je kunt het verschil maken voor mensen. Ik heb gesolliciteerd op de Politieacademie. Ik ga er alles aan doen om te worden toegelaten. Dan mag ik in leerjaar 2 beginnen. Ik kan niet wachten om mezelf te bewijzen."

Over de opleiding

Op deze school leer je anders dan je gewend bent. Het is belangrijk dat je al op school praktijkervaring opdoet. Zo krijg je steeds meer bagage, waardoor je goed voorbereid bent op je examen. Ook sportlessen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding. Bij het beroep waarvoor je opgeleid wordt, moet je immers een goede conditie hebben.


School voor Orde en Veiligheid

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
T 013 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Orde en Veiligheid
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Jorn & de opleiding ...