Ga naar de header Ga naar de content

Juup Luijten

"Na mijn opleiding aan ROC Tilburg ben ik vanuit mijn passie voor theater gaan werken. Ik vind het belangrijk om mezelf als theatermaker te blijven ontwikkelen. Door de verschillende opdrachten en doelgroepen waarmee ik werk, kom ik steeds weer uitdagingen tegen. Mijn werk is een constante bron van inspiratie doordat ik afwisselend werk met professionals, studenten, amateurs, kinderen en mensen met een verstandelijke beperking.

“Ik werk vanuit mijn passie en inspireer mensen”

 

Podiumpresentatie

In het afstudeerjaar maak je een eindvoorstelling. Bij mijn podiumpresentatie heb ik mijn eigen stijl weten neer te zetten. Ik heb een persoonlijk verhaal op de kaart gezet. Je krijgt tijdens deze opleiding de vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen. Ik vind dat belangrijk, je zit daar tenslotte om jezelf te ontplooien.

Eigen producties

Ik hoop dat ik in de toekomst nog steeds mijn eigen producties kan blijven maken. Ik heb ook een stichting opgericht en ik hoop dat die in de toekomst zelfvoorzienend wordt zodat ik genoeg tijd overhoud voor het maken van de producties. Het zou fantastisch zijn als ik de inspiratie blijf vinden en de motivatie blijf houden voor de passie die ik nu heb."

Over de opleiding

Zie je een baan in kunst, cultuur en media wel zitten? Dan is dit je kans! Je kunt kiezen voor een opleiding die past bij jouw interesse en jouw mogelijkheden. Voorwaarde is wel dat je creatief bent en ‘gek’ van muziek en theater. Je moet het niet erg vinden om te werken als andere mensen vrij zijn, bijvoorbeeld in de avonden en weekenden. Je bent dus geen negen-tot-vijf type, wel een doorzetter en je houdt ervan om helemaal voor een klus te gaan.


School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Kunst, Cultuur en Media
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Juup & de opleiding ...