Ga naar de header Ga naar de content

Kevin, Niels, Jordy en Farah

"Voor het vak ‘Servicepunt’ hebben we een website voor een circusschool in Afghanistan ontwikkeld. Ook deden we mee met de Challenge School & Toekomst. Een wedstrijd waarbij Minister Bussemaker ons uitdaagde een app te ontwikkelen om de match te verbeteren tussen vraag en aanbod van stages en (leer)banen. Wij mochten onze app ‘LinkingSkills’ presenteren tijdens de finale en wonnen 3.500 euro!

“Vroeger zeiden ze wel eens dat we achter de computer vandaan moesten komen. Nu zien ze wat we kunnen"

Zelf een app ontwikkelen

Wij hebben een gedeelde passie voor media, programmeren en het ontwikkelen van innovatieve websites en apps. We zijn alle vier heel verschillend, maar we weten wat we willen en vormen samen een heel goed team van mediadevelopers. Dat komt bij deze opleiding goed van pas.

Trots

Het was echt een geweldige leerervaring. Er waren geen grenzen. We konden onze creativiteit erop los laten én dragen zo bij aan de maatschappij. We hebben echt iets neergezet als team. Van de eerste schets tot aan het testen en marketen van ons product. Binnenkort is de app misschien zelfs te downloaden via de appstore. Ook onze ouders zijn trots. Vroeger zeiden ze wel eens dat we achter de computer vandaan moesten komen. Nu zien ze wat we kunnen.”

Over de opleiding

Bij de School voor ICT en Mediatechnologie leer je misschien anders dan je gewend bent. We vinden het belangrijk dat je al op school praktijkervaring opdoet. Daarom ga je aan de slag met projecten, waarbij je werkt aan opdrachten vanuit bedrijven. Volg je de richting Mediatechnologie? Dan zet je bijvoorbeeld een website op voor een vereniging. Bij de ICT-opleiding (niveau 3) bouw je je eigen computer.


School voor ICT en Mediatechnologie

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070


Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor ICT en Mediatechnologie
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Kevin, Niels, Jordy en Farah & de opleiding ...