Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Kim Kooij

“Ik heb in de zorg gewerkt en doe dat nu nog steeds parttime, maar ik merkte dat ik iets miste. Ik wilde eigenlijk echt iets doen met mijn handen. Toen ik op een open dag mensen zag lassen, trok dat direct mijn aandacht. Op ROC Tilburg heb ik 2 jaar praktijk en school gecombineerd. 6 weken school en 6 weken werken. Nu zit ik lekker op mijn plek, want ik kan mijn perfectionisme goed kwijt in het lassen. Ik had niet eens voorkennis, maar dat maakt dus helemaal niets uit. Nu gaat het fantastisch. 

 “Ik wil later een hobbyschuurtje, waarin ik lekker kan klussen”

Proeven van het vak 

Mijn begeleider Rob Kolsters heeft mij 2 jaar lang begeleid. Ik ben hem dankbaar. Ik kon altijd op hem terugvallen. Zo staan alle docenten voor je klaar en de school is perfect. We hebben zelfs een eigen werkplaats en daar kun je lekker aan de gang. Je leert veel in de praktijk en kunt een netwerk opbouwen. Ik kan iedereen aanraden om vooral te kijken en te doen waar je je goed bij voelt. Spreek mensen aan, stel vragen en bezoek een meeloopdag. Je kunt bij ROC Tilburg echt proeven van het vak.  

 

Lekker hobbyen 

Ik weet nog niet helemaal wat ik precies wil gaan doen. Als we weer eens een stukje vlees op mijn zelfgemaakte barbecue leggen, dan voel ik me altijd trots. Dan realiseer ik me des te meer dat ik later een hobbyschuurtje wil, waarin ik lekker kan klussen. Wat voor baan daarbij hoort, maakt me nog niet eens zo uit. Ik wil misschien nog niveau 4 doen of anders binnen een bedrijf verder groeien. Ik zie het wel. Zolang ik maar met mijn handen bezig mag zijn.” 

School voor Mechatronica Werktuigbouwkunde en Metaal

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Mechatronica Werktuigbouwkunde en Metaal 

Kim & de opleiding ...