Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Lot van Opstal

Na de mavo had ik geen flauw idee wat ik moest kiezen. Na de open dag wist ik dat de bouw mijn ding is. Het is een mannenwereld en vrouwen kijken anders, namelijk minder technisch en meer functioneel. Daar zie ik veel kansen voor mezelf.

"Ik heb ontdekt dat duidelijk zijn de sleutel is tot succes."Topsporter 
Buiten mijn opleiding ben ik topsporter. Met wielrennen draai ik op landelijk niveau mee. Daarvoor train ik 10 tot 15 uur per week. Ik moet daarnaast voldoende slapen. Tijdens mijn stage heb ik de cursus Ondernemerschap gevolgd. In combinatie met het Sterprogramma (hbo-doorstroom) in Heerlen is mijn week behoorlijk vol. Dankzij goed plannen heb ik alle examens in een keer gehaald. Ook heb ik bijles gegeven en dat heeft mij geholpen om de lesstof beter te begrijpen.

Communiceren
Tijdens mijn stage bij Bouwbedrijf Gebroeders van Gisbergen BV zat ik op de calculatieafdeling, maar dat is niet mijn ding. Ik wil meer contact met buiten en communiceren met mensen. Alleen het ontwerpen van bijvoorbeeld gebouwen is het ook niet. Als alles samenkomt in een project wordt het pas echt leuk. Ik heb ontdekt dat duidelijk zijn en helder communiceren de sleutel is tot succes. Zowel in de bouw als in de topsport.

School voor Bouwtechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Lot & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re