Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Luuk van der Schoot

“Na de middelbare school koos ik voor de richting Handel. Al snel bleek dat dit niets voor mij was. Ik ben toen het switchtraject op ROC Tilburg gaan doen. Hier ga je op zoek naar jezelf en leer je anders nadenken over de toekomst. De opleiding bouwkunde kwam als resultaat uit dit traject. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.  

“Het switchtraject maakte echt zichtbaar wie ik ben” 

Kansen door corona 
Vorig jaar was een gek jaar door corona. Geen fysieke lessen meer, alles online. Ik kijk toch met een heel trots gevoel terug op deze periode. Na mijn stage bij Alphons Coolen bouw, kreeg ik een contract aangeboden. Online studeren en werken kon ik zo heel goed combineren. Tussen de lessen door kon ik direct leren in de praktijk. Zo stuurde ik timmermannen aan en maakte ik offertes en begrotingen.  

Van tekening tot droomhuis 
Mijn moeder heeft mijn schoolspullen van vroeger bewaard. Op bijna elke tekening zie je een huis of gebouw. Het zat er dus van kleins af aan al in. Ik wist het alleen nog niet. Ik wil later mijn eigen bedrijf in bouwmanagement.  Opdrachtgevers volledig ontzorgen, van idee tot realisatie. Dat is echt een droom die steeds dichterbij komt.” 

 


School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Stappegoorweg 183
5022 DV Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Luuk & de opleiding ...