Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Martijn en Joris

 "We zijn vier maanden bezig geweest met het zoeken en het regelen van een stage. Het vergt vooral veel voorbereiding. De stageopdracht moest natuurlijk aansluiten op de opdracht van school, namelijk procesverbetering." Een voorwaarde van Joris en Martijn zelf? Dat er gesurft moest kunnen worden.

Martijn en Joris lopen stage op Bali


"Onze eerste indruk van Bali en het stagebedrijf zelf was dat het vrij primitief was. Met name de machines en de organisatie van het bedrijf. We proberen medewerkers hier kennis bij te brengen, zodat minder man aan één project hoeven te werken. Een project waar we nu aan werken is het opnieuw inrichten van het magazijn en hierin de medewerkers begeleiden."

"Het grootste verschil met Nederland is dat de mensen hier zo ontzettend vriendelijk zijn. Ze zijn heel open en relaxed, ze respecteren je én doen hun uiterste best om Engels met je te kunnen spreken." Dat laatste is af en toe pittig, daarom proberen Joris en Martijn ook Indonesisch te leren.

Een stage is al behoorlijk spannend, helemaal als je naar een ver land reist. "Je krijgt een stuk meer levenservaring, je laat je vertrouwde wereld achter. We hebben op veel verschillende gebieden geleerd, zeker omdat we het allemaal zelf geregeld hebben."


School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering

School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering
Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090

Vragen over opleidingen?
Infopunt ROC Tilburg
T 013 539 7010
E infopunt@roctilburg.nl
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Martijn en Joris & de opleiding ...