Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Mika Sebes

“Ik deed eerst horeca-toerisme, maar maakte toch de overstap naar interieurbouw. Ik zit in mijn eerste leerjaar. Deze opleiding duurt twee jaar. Daarna wil ik graag naar niveau 3.  Mijn grote droom is een eigen bedrijf met eigen personeel. Ik hoop over vijf jaar zover te zijn. 

“Ik droom van een eigen bedrijf”


Dit vak past bij mij
 

Wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken. Het is mooi dat je met interieurbouw alles op maat kunt maken. We maken op mijn werk van alles, van balies tot banken en van badkamermeubels tot keukens en interieurs voor winkels. We maken zelf de constructie en als het nodig is zorgt een stoffeerder voor de bekleding. Mijn baas en ik doen alles samen. Hij ontwerpt en tekent. Ik zie die tekening en ga aan de slag.

Van bol naar bbl 

Onlangs stapte ik over van bol naar bbl. Ik kreeg namelijk een baan aangeboden bij mijn stagebedrijf Van den Hout interieurs in Oisterwijk. Daar ben ik trots op. Het is voor mij een bewijs dat ik goed ben in wat ik doe. Ik ga één dag per week naar school en werk vier dagen. In de schoolvakanties werk ik vijf dagen.  

Lievelingsdocent

Ad Michels is mijn lievelingsdocent. Hij is aardig en legt goed uit. Dat is belangrijk.” 


School voor Bouwtechniek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Bouw-, Installatie- en Onderhoudstechniek

Mika & de opleiding ...