Ga naar de header Ga naar de content

Patricia Bangma

Ik heb graag de controle. Zeker als het gaat om het financiële reilen en zeilen. Zowel privé als zakelijk. Ik doe met plezier de administratie van het bedrijf van mijn ouders. Dat ligt me.  Daarom besloot ik dat ik in deze richting verder wilde. Nu aan het einde van mijn eerste jaar merk ik dat ik echt op mijn plek zit. De opleiding past bij mij. Ik heb een goede start gemaakt.

“Ik doe met plezier de administratie”

Verantwoordelijkheid
Ik heb dyscalculie, hoofdrekenen lukt me echt niet. Toch heb ik dat met heel veel extra begeleiding en bijles overwonnen. Ik zal altijd moeite moeten doen om goed te rekenen, maar het belemmert me niet meer. Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen. Dat komt me goed van pas bij mijn stage bij Delicia. Ik werk bij de receptie en ben daar het eerste aanspreekpunt. Ik regel graag dingen, frankeer en meld post aan en factureer. Ik neem graag mijn verantwoordelijkheid en check alles. Dat voelt goed.

Positieve feedback
Ik ben de leraren op het speciaal onderwijs en mijn mentor in het derde en vierde leerjaar dankbaar voor hun betrokkenheid. Ook mevrouw Caroline van Iersel stimuleert me enorm. Zij is op ROC Tilburg mijn coach kantoorvaardigheden en zij begeleidt me bij mijn stage Delicia. Het is fijn om positieve feedback te krijgen als je een foutje maakt. Dat maakt echt verschil.”

Bekijk Patricia haar vlog.


School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Patricia & de opleiding ...