Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Peggy Timmers

“Als management assistant heb je bepaalde kwaliteiten nodig om je werk goed te doen. Sowieso heb je een klantvriendelijke houding nodig. Je bent natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf. Kunnen schakelen tussen projecten is ook belangrijk omdat je veel dingen tegelijkertijd doet. Daarnaast moet je goed kunnen plannen, kunnen samenwerken, maar ook op eigen initiatief actie ondernemen. Je werkt veel samen met je leidinggevende.

 

“Zorgen dat alles op rolletjes loopt”

Ondersteunen

Ik heb een ontzettend fijne stage gehad bij de afdeling Personeel van de gemeente Tilburg. Via een speeddatesessie georganiseerd door school had ik een match met hen en er was meteen een klik. Tijdens de stage kwam ik alle onderdelen van het vak tegen. Als management assistant zorg je ervoor dat anderen zich op hun eigen werk kunnen focussen. Door hen te ondersteunen zorg je dat alles op rolletjes loopt.

 

Duizendpoot

In je werk is er veel te organiseren en te regelen. Je ben dus eigenlijk net een duizendpoot. Dit leer je tijdens de opleiding in projecten. Je voert opdrachten uit die goed overeenkomen met de werkelijkheid en speelt bijvoorbeeld rollenspellen met een klasgenoot. Heel praktijkgericht en leerzaam!”


School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 - 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.


Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Peggy & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re