Ga naar de header Ga naar de content

Ramatu Kanu


Ik heb vmbo gedaan. Daar was ik al erg actief. Zo ben ik destijds met school tien dagen naar India geweest. Daar hebben we voedselpakketten uitgedeeld aan mensen uit één van de armste wijken in India. Dat was een indrukwekkende reis. Daarnaast heb ik me sterk gemaakt voor een leerlingenraad. Die is er gekomen. Ik weet dat ik veel in me heb. 

Ik heb hier ontdekt dat ik een echte doorzetter benVoor anderen opkomen 
Ik wil de wereld graag verbeteren. Daarom is dit een opleiding waar ik veel aan heb. Je kan er alle kanten mee uit. Ik heb ontdekt dat ik een echte doorzetter ben. Ik ben leergierig en ben graag op zoek naar nog niet bestaande oplossingen. En ik wil ergens voor staan. Voor anderen opkomen als dat nodig is. Daarom zit ik ook in de studentenraad. 

Erg ondernemend 
Ik heb al zoveel geleerd. Je mag hier jezelf zijn. Ik krijg ook de ruimte om alles uit mezelf te halen. Ik heb als jurylid meegedaan aan een debatwedstrijd waar een team van onze school aan meedeed én won. Ik geef namens onze school voorlichting aan middel- bare scholieren, ben Adviesvanger voor de gemeente Tilburg en bestuurs- lid van de Tilburgse studentenraad. 
Ja, ik ben erg ondernemend. 

School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening