Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Roxanne Geerdink

“Voordat ik op ROC Tilburg begon, wist ik simpelweg niet wat ik moest doen met mijn leven. Het is als tiener zo moeilijk om een keuze te maken. Je weet dat het waarschijnlijk voor de rest van je leven is. Na veel uit te proberen kwam ik op deze school terecht. Toen bleek dat de juridische wereld mij erg trok. Ik was er ook goed in. Het analytisch denken en continu zoeken naar belangrijke informatie, dat vind ik echt leuk. Je zet jezelf veelzijdig in en doet steeds nieuwe kennis op. Ik had ineens mijn passie gevonden.  

 

“Ik wil in de toekomst implementatie-consultant voor bedrijven zijn” 


Skills Heroes 

Mijn docent en mentor Richard Putters verdient hierin een groot compliment. Hij heeft mij aangespoord om mee te doen aan de vakwedstrijd ‘Skills Heroes’. Een landelijke wedstrijd waarin alle mbo scholen in Nederland de strijd aangaan binnen verschillende vakgebieden. In eerste instantie wilde ik eigenlijk niet. Hij stimuleerde me om wel mee te doen. Vervolgens bleek ik het te schoppen tot de laatste acht en geloof het of niet: ik ben zelfs tweede van Nederland geworden in de categorie Juridische Dienstverlening. Dit gaf zo’n boost aan zelfvertrouwen. Daar ben ik hem én de andere docenten erg dankbaar voor.  

 

Keuze genoeg 

Deze opleiding heeft me een perfecte basis gegeven voor zoveel verschillende banen. Ik werk nu 4 dagen in de week bij mijn stagebedrijf Driessen. De opleiding is ook echt een competentieopleiding en stoomt je klaar voor zoveel mogelijkheden. Waar ik vroeger niet wist wat ik moest, zijn er nu juist heel veel goede keuzes. Ik wil in de toekomst als implementatie-consultant voor bedrijven aan de slag. Er zal nog veel veranderen en dat is prima. Ik heb in ieder geval een doel om naartoe te werken. Nieuwe dingen leren blijf ik ook leuk vinden. Ik stel me vooral lekker veelzijdig op en dan zie ik het vanzelf.” 

School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 539 7070
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening

Roxanne & de opleiding ...