Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Sietske Trommelen

“Ik wist na het behalen van mijn havodiploma niet goed wat ik wilde doen. Het was een logische keuze om te gaan werken en na te denken over wat ik wilde gaan studeren. Ik heb meerdere jaren gewerkt in diverse sectoren, maar besefte vaak redelijk snel dat dit niet mijn droombanen waren. Ik wilde graag studeren, maar niet fulltime de schoolbanken in.

 “Specialiseren in psychiatrische verpleegkunde”

Meeloopdag geregeld

 In de horeca heb ik als bhv’er meerdere mensen geholpen en verzorgd. Dit ging mij goed af en ik begon langzaam te beseffen dat wellicht mijn droombaan in de zorg zou kunnen zijn. Ik heb vervolgens een meeloopdag in het ziekenhuis geregeld. Na deze dag was ik nog enthousiaster en overtuigd dat mijn toekomst hier zou liggen. Ik heb me aangemeld voor de opleiding Verpleegkundige niveau 4 VOZ. Deze opleiding is specifiek gericht op het werken en leren in een algemeen ziekenhuis. Tot op de dag van vandaag ben ik zeer gelukkig met mijn keuze voor deze omschakeling.

 

Liefde voor het vak

Tijdens deze opleiding heb ik diverse inspirerende personen ontmoet die mijn liefde voor het vak van verpleegkundige verder hebben aangewakkerd. De drie belangrijkste personen zijn voor mij: Sylvie (docent Verpleegkundige Vaardigheden), Jan (docent Anatomie) en Huib (docent GGZ). Door hun kennis en ervaring is het beroep meer tot mij gaan spreken.”


School voor Gezondheidszorg

Wandelboslaan 28
5042 PD Tilburg
T 013 - 539 7060

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Gezondheidszorg

Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Sietske & de opleiding ...