Ga naar de header Ga naar de content

Sterre Godding

“Na het behalen van mijn vmbo-diploma wilde ik havo gaan doen. Ik wist nog niet zo goed wat ik wilde. Ik was op zoek naar een middelbare school met muziek en drama en die vind je in mijn woonplaats Gemert niet. Tijdens mijn zoektocht kwam de opleiding docent Drama op mijn pad. Dit was het helemaal voor mij. Ik kan mijn passie nu direct toepassen in de praktijk.” 

“Afstuderen is voor mij veel meer dan alleen maar een papiertje” Ambitieuze duizendpoot 
Ik heb ontdekt dat dramadocent echt het allerleukste vak is dat er bestaat. Ik ben er ook goed in en ik wil er ook in door. De docenten op school zijn bijna allemaal naast docent ook werkzaam in het vak. Ik vind het fantastisch om te kunnen blijven schrijven, regisseren en zingen én alle andere 1000 dingen te doen die ik leuk vind. Dat kan hier allemaal. 

Op auditie  
Toen ik startte op de opleiding zei ik tegen mezelf: ik ga er alles uithalen wat erin zit. Natuurlijk is het papiertje belangrijk, maar er is nog zoveel meer. Ik heb twee keer aan het excellent traject mee mogen doen, ben voorgedragen aan de toneelacademie in Maastricht en ben nu uitgeroepen tot ambassadeur van mijn opleiding. Dat is voor mij een bevestiging dat mijn harde werken niet voor niets is geweest. Mijn droom is om verder te studeren aan het hbo. Ik ga auditie doen. Heel spannend of ze me aannemen. Toch waag ik het erop. Alleen dan kun je ook winnen!” 


School voor Kunst, Cultuur en Media

Stappegoorweg 183, gebouw B
Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Kunst, Cultuur en Media

Sterre & de opleiding ...