Ga naar de header Ga naar de content

Gamze Kahveci

“Ik wilde altijd al met kinderen werken en een positieve bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Voordat ik aan de opleiding Pedagogisch Werker Kinderopvang begon, heb ik nog andere opleidingen gedaan, maar de wens om met kinderen te werken bleef. Toen heb ik de switch gemaakt en daar heb ik nog steeds een goed gevoel bij.

“Alle aandacht hebben voor kinderen”

Coaches

Tijdens de opleiding word je ook goed begeleid. Ik heb zelf de neiging ergens mee te stoppen als ik denk dat ik het niet kan. Gelukkig zijn er bij ROC Tilburg coaches die je met dat soort dingen helpen. Mijn coach Karin heeft mij in het eerste jaar begeleid en ervoor gezorgd dat ik door ben gegaan met deze opleiding. Ik heb veel van haar adviezen geleerd en nu hebben we nog steeds contact.

Duidelijk zijn

Na de opleiding wil ik graag aan het werk in de kinderopvang. Ik ga zeker wat hebben aan de woorden van Karin als ik aan het werk ben. Kinderen voelen heel goed aan of je wel of niet lekker in je vel zit en het helpt om dan duidelijk tegen hen te zijn. Je mag best zeggen dat je je niet zo fijn voelt en dat dat ook weer over gaat. Ik hoop dat kinderen ook open tegen mij zijn als er met hen iets is.”


School voor Onderwijs en Kinderopvang

Professor Gimbrèrelaan 9
5037 EE Tilburg
T 013 - 539 7085

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Onderwijs en Kinderopvang
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Gamze & de opleiding ...