Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Thijs Bertens

“Ik heb aardig wat familie die werkzaam is in de logistiek. Daar ben ik eens mee gaan praten. Toen was het al snel duidelijk en koos ik heel bewust voor dit vak. Vroeger op school ben ik in een hokje gestopt en kreeg ik te horen dat ik nooit ergens zou komen. Mijn ouders hebben me steeds gesteund en hun vertrouwen uitgesproken. Nu zet ik echt stappen.

“Ik wil internationaal chauffeur worden” 

Vertrouwen
Mijn docenten Piet Naaijkens en Peter Paul van der Schoot hebben gezien wie ik ben en wat ik in me heb. Zij zeggen dat ik er wel kom. Ze spreken steeds hun vertrouwen uit. Daar ben ik hen dankbaar voor. Voor mij is het belangrijk dat ik bevestiging krijg dat ik het goed doe. Ook bij mijn stagebedrijf Claassen Logistics krijg ik alle vertrouwen. Ik ben bezig met het halen van mijn vrachtwagenrijbewijs. Als ik dat papiertje heb, mag ik van hen meteen zelf de weg op. Daar ben ik echt trots op.

Vast contract
Mijn grote droom is om internationaal chauffeur te worden. Het feit dat Tilburg logistieke hotspot is, is fantastisch. Het zorgt ervoor dat er volop werk is in mijn vakgebied. Mijn eerste ervaringen bij mijn stagebedrijf zijn erg positief. Ik hoop dat ik hier uiteindelijk een vast contract krijg.” 


School voor Transport en Logistiek

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Transport en Logistiek

Thijs & de opleiding ...

footer-ontdekwatjekan_li
footer-ontdekwatjekan_re