Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Thomas van Baare

“Ik studeer ruimtelijke ordering en urban design aan de Breda University of Applied Sciences. Er staat nog een scriptie op de planning en dan mag ik mijn hbo-diploma in ontvangst nemen. Mijn volgende stap is Aardwetenschappen studeren aan de Universiteit van Utrecht. Om hier aangenomen te worden, mis ik nog drie vakken op vwo-niveau. Daarom doe ik nu de combinatie hbo-studie en drie bètavakken op de School voor Vavo van ROC Tilburg. 

“Ik wil de wereld ontdekken en alles eruit halen wat erin zit” 


Op zoek naar avontuur 
Ik ben altijd al gefascineerd geweest door natuurrampen, ik wil weten hoe deze ontstaan. Hoe dit precies werkt. Dit leer je onder andere op de studie Aardwetenschappen. Je leert letterlijk hoe de aarde werkt. Ik heb ontdekt dat ik echt het type ben om het avontuur op te zoeken. Ik wil alles eruit halen wat erin zit. Een dubbele studie hbo en Vavo is hier een goed voorbeeld van. Het is veel, soms iets te, maar het lukt me wel!  

De wereld ontdekken 
Mijn grote droom is om later voor mijn werk de wereld te gaan ontdekken. Onderzoek te doen. Als ik klaar ben met mijn universitaire opleiding ben ik als het goed is 25 jaar. Er is dus tijd genoeg om te ontdekken welke baan hierbij past. Ik weet nog niet precies waar ik terecht kom. Dat is ook het mooie van het avontuur aangaan.” 


School voor Vavo

Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg
T 013 539 7090
Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag.

Meer info over opleidingen en school
Zie: School voor Vavo

Thomas & de opleiding

  • Vwo
    / vavo / 2 jaar,1 jaar