Ga naar de header Ga naar de content

William Timmermans

“Ik doe deze opleiding omdat ik graag mensen help. Wat ik leer tijdens de lessen op school, breng ik in praktijk tijdens mijn stage. Ik loop nu 15 uur per week stage bij een Kruidvatfiliaal. Ik leer veel op de werkvloer, maar ook achter de schermen. Bij deze stage hoor ik echt bij het team. Ik krijg geen rotklusjes, maar juist taken om wat van te leren. Ik zorg ook dat het magazijn op orde blijft, zodat alles in de winkel goed aangevuld blijft.

“Zorgen dat de winkel goed blijft draaien”

Motiverend

In de toekomst zou ik nog wel verder willen leren om filiaalmanager te kunnen worden. Mijn stagebegeleider laat zien hoe leuk dat is en hij motiveert mij om mijn stage goed te vervullen en verder te leren. Een stage doe je niet voor niks, het is werk waar je veel ervaring mee opdoet.

 

Goed informeren

Om een goede studiekeuze te maken is het belangrijk jezelf goed te laten informeren. Ik ben zelf niet naar een open dag gegaan, maar ik zou iedereen willen aanraden het wel te doen. Voor mij heeft het goed uitgepakt, maar dat had ook anders kunnen zijn. Met een open dag weet je beter wat je te wachten staat.”

Dit interview is afgenomen in 2014. William heeft inmiddels zijn diploma behaald en zit nu in het laatste jaar van de niveau 4-opleiding Manager Retail.


School voor Commerciële Dienstverlening

Kasteeldreef 122
5046 CV Tilburg
T 013 - 539 7070

Meer ervaringen van studenten horen?
Kom naar onze Open dag

Meer info over opleidingen en school
School voor Commerciële Dienstverlening
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

William & de opleiding ...