Ga naar de header Ga naar de content
ROC Tilburg
Zoekresultaten

Straks een cursus volgen

Wie geeft straks de cursus die je wilt gaan volgen? Kennismaken kan het beste op speciale informatiebijeenkomsten. Hou hiervoor onze open dag en agenda in de gaten. En stel straks al je vragen.


Kom naar een informatiebijeenkomst


Open dag en inloop
Ook tijdens de open dag, open avond en inloopavond zijn er mensen aanwezig die meer kunnen vertellen over de cursus van jouw keuze. Wanneer deze zijn, zie je in onze open dag en agenda. De open dag en inloop is er in de eerste plaats om kennis te maken met de mbo-opleidingen, maar er is dan ook altijd iemand aanwezig die informatie kan geven over onze cursussen. 

Voor informatie over de cursussen van de School voor Administratieve en Juridische Dienstverlening ga je naar de locatie Kasteeldreef. Voor informatie over de technische en sport-cursussen naar locatie Stappegoor. Voor informatie over de cursussen van de School voor Educatie en Inburgering kun je terecht op alle locaties bij onze medewerkers van Infopunt ROC Tilburg. 

Natuurlijk kun je op de open dag ook informatie krijgen over onze mbo-deeltijdopleidingen, die misschien ook interessant voor je zijn als je naast je werk een opleiding wilt volgen.

 

Zie ook: agenda 

Inloopspreekuur
Infopunt ROC Tilburg

Vragen over onze opleidingen?
Stel ze hier!

Dagelijks 9.00-13.30 uur
Stappegoorweg 183, Tilburg
T 013 539 7010

Inloopspreekuur Educatie en Inburgering


Woensdagmiddag 16.00-17.00 uur
Ans Sauer of Pierre Vermeulen
Gershwinstraat 10, Tilburg

Donderdagmiddag 16.00-17.00 uur
Florien Loth
Wilhelminastraat 4a, Waalwijk

Let op! Tijdens de schoolvakanties van ROC Tilburg is er geen inloopspreekuur.