ROC Tilburg
Menu
Zoekresultaten

Bedrijfsopleidingen

Investeren in opleidingen of cursussen voor uw medewerkers is investeren in uw bedrijf. Deze investering betaalt zich vaak dubbel en dwars terug. Denk aan betere competenties: goed opgeleide medewerkers functioneren beter en daarnaast zijn ze vaak meer gemotiveerd. Maar ook doordat u mogelijkheden tot opleiden biedt, wordt u door potentiële nieuwe medewerkers als een interessante werkgever gezien.

Maatwerk in cursussen en opleidingen


Voor bedrijven en instellingen heeft ROC Tilburg een ruim aanbod van cursussen en opleidingen. Voor specifieke bedrijfsgerichte cursussen of voor officiële opleidingen kunt u contact opnemen met NCVB Bedrijfsopleidingen, onderdeel van ROC Tilburg.
Ga naar de website van NCVB Bedrijfsopleidingen

Studeren en werken is een hele mooie combinatie. Dat wat de werknemer leert, breng hij of zij direct in de praktijk. We bieden een ruim aanbod van deeltijd mbo-opleidingen. Deze geven we op twee vaste dagdelen per week. Kijk hiervoor bij de mbo-opleidingen, kies voor bbl.
Ga naar mbo-opleidingen en kies voor bbl
 
Heeft u werknemers in dienst die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen? Dan zijn de avondcursussen Nederlandse taal van onze School voor Educatie en Inburgering wellicht interessant. 
Ga naar meer informatie over lezen, schrijven en rekenen voor werknemersClip
Nieuwsbrief Techniek

 Clip-september-2016
 
 
 
 
 
 
 
 

Clip is er voor relaties van de Techniek-scholen van ROC Tilburg, en verschijnt 4 keer per jaar. 

Download hier de laatste uitgave 
Clip 60 September 2016 .

De Clip per post ontvangen? Mail
marcom@onderwijsgroeptilburg.nl

Stageplaatsen

Wilt u meer weten over hoe de studenten bij uw bedrijf als stagiaire of werknemer aan de slag kunnen?
Ga naar Stageplaatsen