Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Commerciële studenten ROC Tilburg derde bij Brabants Ondernemerschap Debat

tn_20151124_debat

Drie studenten uit het examenjaar van de School voor Commerciële Dienstverlening hebben namens ROC Tilburg de derde prijs in de wacht gesleept tijdens het zesde Ondernemerschap Debat in het Klassetheater in Tilburg. Vincent Santos eindigde daarbij als vierde in het individuele klassement. Een hele prestatie.

Marina Anderson (Marketingmedewerker), Mardjan Asadi (Junior Accountmanagement)en Vincent Santos (Junior Accountmanagement) moesten het opnemen tegen andere mbo, hbo en universitaire studenten. Het Brabants Ondernemerschap Debat (BOD) wordt elk jaar georganiseerd in de Global Entrepeneurship Week. ROC Tilburg is uiteindelijk als beste mbo-school geëindigd! 

In verschillende rondes streden teams van verschillende scholen tegen elkaar. Vincent hield een overtuigende pitch voor onze mooie provincie, de studenten verdedigden met volle overgave Bevrijdingsdag tegenover Koningsdag en voerden een felle discussie tegen de stelling ‘Mannen zijn betere ondernemers dan vrouwen’. Hierbij lieten Marina en Mardjan uiteraard goed van zich horen. Het was druk in het Klassetheater studenten en docenten van de verschillende scholen waren aanwezig om hun teams aan te moedigen. Het publiek reageerde enthousiast tijdens de debatten en het was voortdurend een spannende strijd.

De School voor Commerciële Dienstverlening deed dit jaar voor de tweede keer mee aan het  BOD. De School voor Commerciële Dienstverlening is ontzettend trots op Mardjan, Marina en Vincent.  

Geplaatst: 31-01-2018