Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Corona update 21 augustus 2020

Dit schooljaar starten we anders dan andere jaren. Het coronavirus is nog steeds onder ons, dus gelden er nog steeds regels hiervoor in de schoolgebouwen.

Wat geldt vanaf het nieuwe schooljaar?

  • Introductie eerstejaars mbo-studenten

Vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen zijn er beperkingen voor de introductieactiviteiten voor nieuwe studenten in het mbo. De introductie gaat wel door. Check voor de laatste stand van zaken bij je school en opleiding. Natuurlijk gelden voor alle activiteiten de basisregels, 1,5 m afstand, klachtenvrij en handen wassen.

  • Onderwijs

Er wordt (beperkt) lesgegeven in onze gebouwen. Check goed je rooster bij je school en opleiding voor de laatste stand van zaken. Want in het nieuwe studiejaar vindt het onderwijs ook weer voor een deel online plaats. Let op: Er moet altijd 1,5 meter afstand worden aangehouden tussen studenten en tussen studenten en onderwijspersoneel. Dat geldt zowel in als rondom de gebouwen. 

  • Catering

Vanaf 24 augustus is de catering weer beperkt open, met uitzondering van de Wandelboslaan. Bestellen kan via de app van de catering. De bestelling haal je dan bij een uitgiftepunt op. Kijk op mijnroctilburg.nl voor verdere informatie hierover.

  • Ventilatie in schoolgebouwen

Al onze gebouwen voldoen aan de eisen voor goede ventilatie. Onze ventilatiesystemen zijn op ‘optimaal’ gezet en bieden maximale ventilatie met verse lucht.

  • Reizen van en naar oranje gebied en thuisquarantaine

Kom je net terug van vakantie uit een oranje gebied dan kan het noodzakelijk zijn om bij aankomst in Nederland in thuisquarantaine te gaan. Wil je zeker weten wat je moet doen dan kun je dit eenvoudig checken met de app: ‘Reisapp van BZ’. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met je mentor of slb-er.

Voor de vakantie hebben we gezien dat we hier allemaal goed mee om kunnen gaan. We hebben er alle vertrouwen in dat dit de komende periode ons ook weer gaat lukken.

Een hele fijne start en een goed schooljaar! En bovenal, blijf gezond!

Geplaatst: 21-08-2020