Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Coronavirus: update 16 april 14:00 uur

coronavirus klein

Het blijft een bijzonder tijd. De coronacrisis duurt al even en zal voorlopig ook nog een tijdje bij ons blijven. Inmiddels leren we om zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan. Samen worden wij hier steeds beter in. Wij blijven ons houden aan de maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij jullie missen.  

Wat gebeurt er na 6 mei?

Het College van Bestuur heeft in maart al besloten dat er tot 6 mei geen onderwijs en examinering plaatsvindt (uitzonderingen daargelaten) in de schoolgebouwen. Volgende week begint de meivakantie. We willen jullie nu alvast informeren over wat er daarna staat te gebeuren. Vanaf 4 mei zijn alle schoollocaties weer open voor medewerkers.

  • Vanaf zijn 6 mei zijn de schoollocaties ook weer open voor studenten die een examen hebben. De catering blijft gesloten.
  • Tot 18 mei is er geen onderwijs op de scholen.
  • Het afstandsleren gaat door tot aan de zomervakantie. Als afstandsleren problemen geeft, kan de school besluiten om vanaf 18 mei ook onderwijs aan te bieden in je schoolgebouw. We blijven rekening houden met alle RIVM-richtlijnen.

De verwachting is dat premier Rutte op 21 april een update geeft. Als deze update betekent dat we de maatregelen in dit bericht moeten veranderen, dan krijgen jullie hier zo snel mogelijk bericht over via je school en via deze site. Houd deze site en je mail dus goed in de gaten, ook in de komende vakantie.

En voor iedereen geldt natuurlijk …blijf vooral gezond!

Vragen

We begrijpen het heel erg goed als je vragen hebt over dit bericht. Blijf daar niet mee zitten, maar stel ze aan je SLB’er. Jouw SLB’er zal er alles aan doen om jouw vragen op een goede manier te beantwoorden.

Geplaatst: 16-04-2020