Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten
Menu

Coronavirus: update 24 maart 15:00 uur

coronavirus klein

Het RIVM en de ministeries hebben alle maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Het advies is om alle scholen te sluiten voor studenten, ook als het gaat om examens. Daar houden we ons aan. We gaan zelfs nog een stapje verder.

Ons College van Bestuur heeft besloten om alle scholen te sluiten tot 6 mei voor studenten en leerlingen. Dat lijkt een lange periode. Dat is het ook. Maar er vallen ook veel vrije dagen in. Zoals een lang paasweekend, meivakantie en bevrijdingsdag. Feitelijk gaat het om 10 extra dagen leren op afstand.

Examens

Vanaf 25 maart vinden er geen schoolexamens plaats op onze scholen. Als het mogelijk is, gaan examens in je leerbedrijf wel door. Dat geldt ook voor eventuele examens op afstand. Voor vragen hierover kun je het best contact opnemen met je SLB’er.

Natuurlijk willen we al onze studenten op een goede manier begeleiden naar een diploma. We gaan nu examens plannen en organiseren voor na 6 mei. We houden je op de hoogte.

Afstandsleren

Het afstandsleren gaat de komende tijd gewoon door tot 6 mei. Meedoen is verplicht. Tenzij je ziek bent natuurlijk. Dan moet je je ziek melden via telefoonnummer 013 – 5397090. Ben je weer beter. Ook dat laat je telefonisch weten.

School voor Vavo

Zit je op de School voor Vavo. Dan heb je een mail gekregen van je school hoe het zit met het Centraal Examen.

We begrijpen het heel erg goed als je vragen hebt over dit bericht. Blijf daar niet mee zitten, maar stel ze aan je SLB’er. Jouw SLB’er zal er alles aan doen om jouw vragen op een goede manier te beantwoorden.
Geplaatst: 24-03-2020