ROC Tilburg
Menu
Zoekresultaten

Groot feest: 20 jaar ROBO

20 jaar ROBO

Met 100 (oud-)ROBO-leden zaten we woensdag 3 juni op het podium van de stadsschouwburg om het 20-jarig bestaan van onze technische ROBO's te vieren. Met het zicht op de grote zaal werd het een mooi feest dat door alle genodigden zeer op prijs werd gesteld.

Dagvoorzitter was cabaretier Arno van der Heyden (zie foto), die een gelikte show neerzette en de verschillende onderdelen humoristisch en muzikaal aan elkaar praatte. Carl Govers opende met een kort woord van welkom, Ineke Dezentjé (voorzitter van de FME) sprak over de broodnodige en vruchtbare samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven, Geert Naaykens (voorzitter ROBO metaal) benoemde de plannen voor de toekomst, trendwatcher Bakas had daar natuurlijk wel oren naar - en toen kwam de verrassing: burgemeester Noordanus speldde Geert Naaykens de gouden ROBO-speld op als dank voor zijn inspanningen de ROBO-structuur al die jaren in de lucht te houden.

Applaus!

Arno van der Heyden sloot daarna het plenaire deel af met een prachtig lied, maar de aandacht werd wat afgeleid doordat ondertussen zijn fotograaf Pjotr Wiese gejaagd tussen de stoelen doorliep en iedereen portretteerde - en de foto's werden meteen op het grote scherm geprojecteerd zodat iedereen scherp in de gaten hield of ie er wel aardig op stond. Gelukkig wel!

Daarna ging het hele gezelschap naar de foyer voor een 'walking diner'. Dit stond gepland tot zeven uur, maar om acht uur moesten we de laatste gasten melden dat het nu toch echt wel afgelopen was - wat wel bewijst dat het een geslaagd feest was.  

En nu? 'Op naar het gouden jubileum,' zoals Ineke Dezentjé voorspelde.

Bekijk de foto's van 20 jaar ROBO

Geplaatst: 4-06-2015