Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Haarmode op topniveau

studenten bij Toni & Guy

Studenten en oud-studenten van ROC Tilburg hebben samen met salonmanagers uit de kapperswereld woensdagavond 22 januari genoten van een prestigieuze haarshow van Toni&Guy. Creatieve kapsels met trendy namen als high & tighty, shadow & light en forever yarn waren te zien op het podium van het ROC theater. Innovatieve knip- en verftechnieken, styling, editorial work, de allerlaatste fashiontrends. Alles voor een nieuwe look kwam aan de orde!

“Voor onze studenten is dit echt inspirerend. Wat ze zien kunnen ze toepassen in de praktijk,” vertelt een zeer trotse docent Suzanne Rommelaars. “Het is zó belangrijk dat studenten uit hun comfortzone komen, dat ze hun grenzen verleggen. Ze zien internationale topstylisten aan het werk, leren daarvan en zien wat creativiteit en een andere manier van kijken doet met een kapsel.”

De studenten vinden de avond geweldig. “Het is leuk en interessant wat je met andere technieken kunt bereiken. Je ziet weer hoe gaaf het kappersvak is. Mooi dat de school dit organiseert.”

Toni&Guy

Het is niet de eerste en ook niet de laatste keer dat de stylisten van Toni&Guy bij de kappersopleiding zijn. Onlangs hebben ze een training gegeven aan de studenten uit de excellentklas. Binnenkort zijn  ze bij de opleiding Salonmanager. Hairstylisten nemen studenten mee in de komende trends en hoe dat te vertalen in nieuwe kapsels.

De Italiaanse broers Toni en Guy Mascolo openden in 1963 hun eerste kapsalon in Londen. Nu staat Toni&Guy voor ‘international hairfashion’ met meer dan 450 salons over de hele wereld.  

Geplaatst: 23-01-2020