Ga naar de header Ga naar de content
Logo ROC Tilburg
Zoekresultaten

Jessy Ray de Lizer wint Jan Hommen Scholarship

tn_20180514_Jessy Ray de Lizer wint Jan Hommen Scholarship

Jessy Ray de Lizer zit in het eerste jaar van de opleiding Onderwijsassistent van de School voor Onderwijs en Kinderopvang en hij heeft een Jan Hommen Scholarship gewonnen! Geweldige prestatie! 

Zijn mentor, onze collega Monique Kampfraath, straalt van enthousiasme als zij erover vertelt:
'Voor die prijs moet je aanbevolen worden, dus ik heb een brief geschreven. Daar stond ik ook echt, helemaal achter. Jessy heeft eerst een jaar Sport en Bewegen gedaan, maar is toen overgestapt naar Onderwijsassistent. Dat lag hem toch beter. Hij heeft zich echt herpakt, heel bewust de knop omgezet naar een gedisciplineerde aanpak van zijn opleiding. Hij staat er nu heel positief in en dat straalt hij ook uit.'

En wat heeft hij nu gewonnen?
'In de finale werd hij tweede en nu krijgt hij maar liefst een studiebeurs van 5000,- euro en een laptop. Ze hebben hem ook in een strak pak gehesen, dus hij ziet er ineens heel doelbewust uit!'

 

Naschrift:
De KPMG Jan Hommen Scholarship is een initiatief van KPMG en Stichting StreetPro. Het is geweldige kans voor (aankomende) mbo'ers om financiële en persoonlijke ondersteuning te krijgen om hun droom(-studie) werkelijkheid te maken. Een haalbare uitdaging voor iedereen met de ambitie om te gaan voor wat hij/zij wil.

Jongeren die een mbo-opleiding volgen of gaan volgen komen in aanmerking. De uiteindelijke winnaar (minimaal 2 jongeren) krijgen een scholarship van 2500 euro per jaar, voor zolang hun studie duurt met een maximum van 4 jaar!! Deels schoolgeld en deels zakgeld, dus dat is echt geweldig!

Geplaatst: 14-05-2018